february, 2021

This is a repeating event

16feb15:0017:00Löydä oma tarinasi vertaistukiryhmä (16-22-vuotiaille)15:00 - 17:00 Kauppakatu 11

more

Event Details

Ryhmä on alkanut ja suljettu uusilta osallistujilta. Jos kuitenkin kiinnostuit, ota yhteyttä niin tiedämme järjestää ryhmän uudestaan!

Haluaisitko löytää uusia voimavaroja? Koetko olosi yksinäiseksi? Mietitkö tavoitteitasi? Löydä oma tarinasi- vertaistukiryhmä kaikille 16-22 vuotiaille järjestetään Kajaanissa 16.2.-27.4.2021! Ryhmä on maksuton.

Ryhmä järjestetään Nuorimielitoiminnan ja Kajaanin Tyttöjen Tuvan kanssa yhteistyönä. Löydä oma tarinasi-ryhmät ovat tarkoitettu nuorille, jotka kokevat yksinäisyyttä ja tarvitsevat tukea elämäntilanteessaan tai ajattelevat voivansa hyötyä vertaistuesta. Ryhmissä huomioidaan osallistujien yksilöllinen elämäntilanne, tuen tarve, ajankohtaiset tavoitteet ja kysymykset. Osallistuminen mahdollistaa uusien näkökulmien sekä keinojen ja voimavarojen löytämisen.

Löydä oma tarinasi® on MIELI Suomen Mielenterveys ry:n rekisteröimä malli nuorten ja nuorten aikuisten jaksamisen tukemiseksi. Löydä oma tarinasi®-ryhmät perustuvat keskusteluun, vertaisuuteen ja voimavarakeskeisyyteen. Kaikille ilmoittautuneille järjestetään vapaamuotoinen alkukeskustelu, johon varataan aika imoittautumisen yhteydessä.

Ryhmässä pohditaan seuraavia sisältöjä: Oma elämäntarina ja minäkuva Erilaiset elämänkokemukset ja niiden vaikutus Itsetuntemus ja itseluottamus Jaksaminen ja mieliala Suorituspaineet Yksinäisyys ja ihmissuhteet Masennus ja ahdistus Erilaiset tunteet Omat voimavarat ja selviytymiskeinot Arjenhallinta Yhteinen kokoava kerta järjestetään toukokuussa ryhmän päätyttyä.

Ilmoittautumiset Nuorimieli-toiminnan Minna Tuomenharjulle p. 0400536033

Time

(Tuesday) 15:00 - 17:00

Location

Kajaanin Tyttöjen Tupa

Kauppakatu 11

Vastaa

X