december, 2020

03dec14:0015:00Virtual EventTonttutuvalla leivotaan pannareita14:00 - 15:00 Kauppakatu 11

more

Event Details

Koronasta johtuen Tyttöjen Tuvalle muuttavat tontut ja Tuvasta tuleekin etänä toimiva Tonttutupa! Kaikkiin kertoihin saa osallistua iästä riippumatta! Tonttutupien livet myös tallenetaan ja ne n katsottavissa Instagramistamme myös jälkikäteen, mikäli et livenä pääse paikalle.

Tonttutupa toimii etänä ja pääset aina liittymään joko Instaliven (@kajaanintyttojentupa) tai Teams-linkin välityksellä. Linkin saa kysymällä Johannalta numerosta 044 901 3206. Lämpimästi tervetuloa!

Toisessa Tonttutuvassa on ohjelmassa pannukakun leipomista. Vaan ei minkä tahansa pannukakun, vaan Venla-tontun salainen kuohkea pannariresepti. Pannukakkua varten tarvitset vain 5 raaka-ainetta sekä tietenkin hilloa, kermavaahtoa, nutellaa, vaahtokarkkeja tai muuta mielestä pannarin päälliseksi.
Aineet ovat:
Vehnäjauho
Maito
Voi/margariini
Kanamunia
Pikkuisen suolaa

Ohjeesta mahtavan tekee se, että se taipuu myös suolaiseen muotoon. Pitsan tavoin voit nakata lempitäytteesi jo ennen uunniin laittamista tai sitten vasta uunista poisottamisen jälkeen. Tyyli on vapaa!

Pannarin voi myös tehdä maidottomana tai kanamunattomana todella helposti. Täytteit vaihtelemalla ja uusia makuja kokeilemalla löytyy joka kerta jotain uutta ja herkullista 🙂

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Time

(Thursday) 14:00 - 15:00

Location

Kajaanin Tyttöjen Tupa

Kauppakatu 11

Vastaa

X