Vapaaehtoisille

Isosisarukset ovat aikuisia vapaaehtoisia, jotka toimivat ystävänä ja tukena Pikkusisaruksensa arjessa ja kasvussa. Toimintamme tavoitteena on löytää mukaan ilmoittautuneille 10-16 vuotiaille lapsille ja nuorille oma Isosisarus, jota tavataan 1-4 krt kuukaudessa. Isosisartoimintaan voi osallistua myös Tupaisosisarena, tehden samankaltaista työtä kuin Isosisarus olohuone-, tapahtuma- ja retkitoiminnassamme. 

Miten mukaan?

Mukaan tulemisen lähtökohtana on innostus toimia myönteisenä mallina lapselle tai nuorelle.

Isosisaruksena toimiminen on palkitsevaa ja antoisaa vapaaehtoistyötä: sisarusparin molemmat osapuolet ovat mukana toiminnassa omasta tahdostaan.

Isosisarustoimintaan osallistumisen edellytyksenä on Isosisaruskoulutukseen osallistuminen. Koulutuksia järjestetään ilmoittautumisten ja haastatteluiden mukaan vähintään syksyisin ja keväisin. Tämän lisäksi Isosisaruksille järjestetään virkistystoimintaa, jatkokoulutusta ja tukea. Et koskaan ole yksin, apua ja nevoja saa aina pyytää Tuvan ohjaajilta.

Jokaisen Isosisaruksen tulee myös toimittaa oma rikosrekisteriotteensa ennen oman Pikkusisaruksen nimeämistä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tai ilmoittaudu tuleviin koulutuksiin!

Isosisko-koulutus

Seuraava isosisaruskoulutus järjestetään syksyn 2021 aikana! Seuraa sivujamme sekä somekanaviamme niin saat ensimmäisenä tiedon tulevista koulutuksista! 

Ilmoittaudu isosiskoksi

X