Yhteistyötahoille

Tyttöjen Tuvan toiminta perustuu vahvasti verkostotyöskentelyyn ja pyrimmekin luomaan innovatiivisia yhteistyön muotoja paikallisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa. Toteutamme yhteistyössä esimerkiksi pienryhmätoimintaa, retkiä ja tapahtumia. Tyttöjen Tuvalle voi myös tulla sovitusti tutustumaan ja kuulemaan toiminnasta lisää.

Harjoittelut ja projektit

Tyttöjen Tupa on myös erinomainen paikka tulla suorittamaan työharjoittelua tai työstää opinnäyte/lopputöitä, jos opiskelet esimerkiksi sosionomiksi, sairaanhoitajaksi, yhteisöpedagogiksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Meillä voit suorittaa eri mittaisia harjoittelujaksoja useammasta viikosta kuukausiin ja aikataulut sovitaan joustavasti. Meillä on myös laajat mahdollisuudet tuoda omaa henkilökohtaista osaamista esille ja toteuttaa hyvin monipuolisesti erilaisia harjoitteluja ja loppunäyttöjä. Voit tulla myös itseksesi tai opiskelijaryhmän kanssa ihan vain tutustumaan toimintaan sovittuna ajankohtana.

Harjoitteluun voi sisältyä esim. ohjaamista Tyttöjen Tuvan aukioloissa, ryhmien vetämistä, tapahtumien, retkien ja lomatoimintojen suunnittelua ja toteuttamista sekä toiminnan yleistä kehittämistä.

Yhteistyön ja harjoittelujen osalta ota rohkeasti yhteyttä Tyttötyön kehittäjä Peppiina

Tutustuminen ja yhteistyö

Tyttöjen Tuvalle on mahdollista tulla sovitusti tutustumiskäynnille. Tutustumaan voi esimerkiksi tulla toiminnastamme kiinnostunut yhteistyökumppani, uusi tupalainen tukihenkilönsä kanssa tai vaikka kouluryhmä. Huomioittehan kuitenkin, että tutustumiset järjestetään aikoina, jolloin ei ole muuta asiakastyötä.

Olemme myös aina avoinna uusille yhteistyöideoille! Ota siis yhteyttä, mikäli löydät oman toimintasi ja Tyttöjen Tuvan toiminnassa yhtäläisyyksiä ja mietitään yhdessä mitä hyvää keksitään kajaanilaisten nuorten hyväksi!

Muut Tyttöjen Tuvat

Tyttöjen Tupa toiminta on osa valtakunnallisen Setlementtiliiton toimintaa ja Tyttöjen Tupia sekä Taloja on useita ympäri Suomen. Käy siis tutustumassa muidenkin Tyttöjen Tupien ja Talojen toimintaan oheisista linkeistä:

X