Yhteistyötahoille

Tyttöjen Tuvan toiminta perustuu vahvasti verkostotyöskentelyyn ja pyrimmekin luomaan innovatiivisia yhteistyön muotoja paikallisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa. Toteutamme yhteistyössä esimerkiksi pienryhmä-, sekä retki- ja tapahtumatoimintaa. Tyttöjen Tuvalle voi myös tulla sovitusti tutustumaan ja kuulemaan toiminnasta lisää.

Tuvalle etsitään uusia ohjaajia!

Tyttöjen Tuvalla on avoinna kaksi osa-aikaisen ohjajaan pestiä syksytä 2021 alkaen! Haemme joukkoomme innokkaita osaajia, joilla on kyky kohdata nuori sensitiivisesti ja kunnioittavasti.

Etsimme 80% ja 50% työajalla oleviin työsuhteisiin soveltuvan koulutuksen omaavia ammattilaisia, joilla on halu kehittää toimintaa sekä haastaa omaa ammatillisuuttaan. Tuvan toiminnan luonteen vuoksi työaika painottuu iltoihin ja satunnaisiin viikonloppuihin.

Katso lisää tietoa osoitteesta mol.fi ja lähetä hakemus, CV sekä mahdollisuuksien mukaan pieni videotervehdys 4.7. mennessä tyttötyön kehittäjä Peppiinalle os. peppiina@kajaanintyttojentupa.fi

Tätä hakua et halua missata, onhan kyse vähintäänkin Kainuun parhaasta työpaikasta! <3

Harjoittelut ja projektit

Tyttöjen Tupa on myös erinomainen paikka tulla suorittamaan työharjoittelua tai työstää opinnäytetöitä/lopputöitä, jos opiskelet esimerkiksi sosionomiksi, sairaanhoitajaksi, yhteisöpedagogiksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Meillä voit suorittaa eri mittaisia harjoittelujaksoja useammasta viikosta kuukausiin ja aikataulut sovitaan joustavasti. Meillä on myös laajat mahdollisuudet tuoda omaa henkilökohtaista osaamista esille ja toteuttaa hyvin monipuolisesti erilaisia harjoitteluja ja loppunäyttöjä. Voit tulla myös itseksesi tai opiskelijaryhmän kanssa ihan vain tutustumaan toimintaan sovittuna ajankohtana.

Harjoitteluun voi sisältyä esim. ohjaamista Tyttöjen Tuvan aukioloissa, ryhmien vetämistä, tapahtumien, retkien ja lomatoimintojen suunnittelua ja toteuttamista sekä toiminnan yleistä kehittämistä.

Yhteistyön ja harjoittelujen osalta ota rohkeasti yhteyttä Tyttötyön kehittäjä Peppiinaan.

Tutustuminen ja yhteistyö

Tyttöjen Tuvalle on mahdollista tulla sovitusti tutustumiskäynnille. Tutustumaan voi esimerkiksi tulla toiminnastamme kiinnostunut yhteistyökumppani, uusi tupalainen tukihenkilönsä kanssa tai vaikka kouluryhmä. Huomioittehan kuitenkin, että tutustumiset järjestetään aikoina, jolloin ei ole muuta asiakastyötä.

Olemme myös aina avoinna uusille yhteistyöideoille! Ota siis yhteyttä, mikäli löydät oman toimintasi ja Tyttöjen Tuvan toiminnassa yhtäläisyyksiä ja mietitään yhdessä mitä hyvää keksitään kajaanilaisten nuorten hyväksi!

Muut Tyttöjen Tuvat

Tyttöjen Tupa toiminta on osa valtakunnallisen Setlementtiliiton toimintaa ja Tyttöjen Tupia sekä Taloja on useita ympäri Suomen. Käy siis tutustumassa muidenkin Tyttöjen Tupien ja Talojen toimintaan oheisista linkeistä:

X